Odoo Open source ERP business apps

ERP opnieuw uitgevonden voor het MKB

Onestein

De open source Odoo ERP specialist

ERP opnieuw uitgevonden


Geen behoefte aan een complex en kostbaar systeem


Van oudsher zijn ERP pakketten ontwikkeld met de grote bedrijven in gedachte. De vraag voor deze bedrijven is vooral: “hoe zorg ik ervoor dat mijn medewerkers de regels volgen en dat beslissingen in het proces gecontroleerd worden”. 

Wellicht interessant voor grote bedrijven maar een ondernemer in het MKB wil vooral snel schakelen. Zij hebben geen behoefte aan een complex en kostbaar systeem dat vaak meer in de weg zit dan dat het de organisatie ondersteunt in zijn werkzaamheden.

Odoo


  Hoe kan een organisatie zich focussen op hun core business? 


Binnen Odoo heeft men zich de vraag gesteld: ”hoe kan een organisatie zich focussen op hun core business en hoe maken we ERP software beschikbaar voor het MKB?”. Dit heeft geresulteerd in een systeem dat; alles wat u als MKB’er nodig heeft ondersteund; eenvoudig in gebruik is, en ook nog is zeer gunstig geprijsd is. 

Doordat het systeem is opgedeeld in volledig geïntegreerde business apps wordt het mogelijk om gefaseerd te automatiseren. Hierdoor implementeren wij snel en effectief de apps die voor u het verschil maken. Vertel ons de bedrijfsdoelstellingen en wij adviseren u graag hoe u deze met behulp van Odoo kunt realiseren; een business case is eenvoudig gemaakt. 

Implementatie services

Onestein Consultancy

Consultancy

Onze consultants zijn mensen uit uw branche. Wij kiezen er bewust voor om ons te focussen op specifieke branches zodat er een volwaardig gesprekspartner bij u aan tafel zit. Zij weten niet alleen alles van Odoo maar kennen de oplossingen die in uw branche het verschil maken.

Maatwerk

Wij durven te beweren dat we de beste developers van Nederland in huis hebben. Dat dit geen loze kreet is blijkt wel uit de waardering die zij krijgen uit de Odoo Community Association. Voor u als klant betekent dit maatwerk dat naadloos aansluit op uw proces en toekomstbestendig is. 

Onestein Maatwerk
Onestein Support

Support

Wij monitoren de servers die wij hosten continu en nemen indien nodig preventieve maatregelen. Voor vragen en issues omtrent Odoo staan onze supportmedewerkers voor u klaar. Heeft u behoefte aan specifieke service levels? Neem dan contact met ons op.

Hosting

Wij bieden hosting aan die specifiek is afgestemd op het gebruik van Odoo en desgewenst kunnen we u volledig ontzorgen. Zo bent u verzekerd van een snel systeem met optimale beveiliging. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.