Zakelijke dienstverlening

Effectief projectmanagement, urenregistratie en facturatie

Flexibel

Projectmanagement, duidelijke afspraken over tijd en geld, heldere interne en externe communicatie en flexibiliteit. Daar draait het bij u om als zakelijk dienstverlener. U verkoopt immers geen standaard product maar een dienst die keer op keer weer wordt afgestemd op de wensen van uw klant. Dit vraagt een hoge mate van flexibiliteit van uw ERP pakket. Variatie in opzet van een project, planning en wijze van factureren, wij adviseren u graag over de mogelijkheden. 

flexibiliteit bij zakelijk dienstverlener.png
Effectief project managen

Effectief

Een project managen is in theorie heel simpel: “Lever de gewenste dienst binnen het budget en de gewenste levertijd”. Wanneer de grootte of de complexiteit van een project toeneemt, is het echter niet zo eenvoudig. Door de verschillende mogelijkheden binnen Odoo bent u in staat om projecten van elke grootte en complexiteit te managen. Door realtime inzicht in de voortgang en duidelijke overzichten over gespendeerde tijd versus de gebudgetteerde tijd bent u altijd in control.  

Verhoog uw winstgevendheid

Door het verhoogde inzicht in het projectresultaat wordt het eenvoudig om bij te sturen. De gebruiksvriendelijke oplossingen maken uw medewerkers niet alleen productiever maar ook de declarabiliteit wordt verhoogd door de integratie van urenstaten, projectmanagement en boekhouding. Wij maken erp makkelijk. 

Verhoog uw winstgevendheid