Over ons

Passie voor open source

Onestein bevordert het ondernemen in veiligheid en vrijheid door gebruik te maken van zakelijke open source software oplossingen.

9

Experience Years

4,835,241

Lines Of Code

82,856

Working Hours

229

Provided Solutions

Onestein is de open source ERP (Odoo) specialist van Nederland, geliefd om zijn ERP-oplossingen waarbij de privacy centraal staat en de keuzevrijheid maximaal is.

Wij worden gemotiveerd door de overtuiging dat vrije overdracht van kennis en software fundamenteel is voor vrije markten en vrijheid van mensen.

Daartoe dragen wij actief bij aan open source community door te participeren in relevante community projecten en/ of het uploaden van sources door ons gerealiseerd.


Odoo text and image block
Odoo image and text block

Onze visie is om met behulp van open source componenten services te ontwikkelen die ten dienst staan van het  MKB. De ondernemer kan gebruik maken van een platform waarin zijn bedrijfsprocessen worden ondersteund, waarbij hij tevens gebruik kan maken van een service desk die zowel proactief als reactief hem zal ondersteunen bij het inrichten en het gebruik van zijn omgeving. Het platform wordt gekenmerkt door gebruikersgemak, vrijheid, security en privacy

Onestein waarden

Vrijheid

Onze slogan “vrijheid in ondernemen” zit in het DNA van alle Onesteiners verweven. Wij bieden open source oplossingen voor  maximale keuzevrijheid. Onze werkzaamheden zijn er op gericht om onze klanten onafhankelijk te maken. Hiermee voorkomen wij ten alle tijden een zogenaamde “vendor lock-in”.

Coöperatief

Wij gaan een partnership aan met onze klanten en delen hierin de verantwoordelijkheid voor het succes van het project. Tevens delen wij onze innovatieve producten met de Odoo Community Association en leveren wij een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van Odoo.

Kwaliteit

Door ons te richten op specifieke marktgebieden zijn wij op technisch en zakelijk gebied een volwaardig adviseur voor onze klanten.

Eerlijk

Het geven van een passend advies aan onze klanten staat voor Onestein bóven het verkopen van onze producten.