Onestein gaat deze zomer verhuizen

Triple O Campus
18 juni 2017

Onestein B.V.

Triple O Campus

We gaan binnenkort verhuizen. Van de Willemstraat met haar statige herenhuizen naar het centrum van creativiteit en technologie op de Triple O Campus aan de rand van het centrum van Breda. Hier begeven zich ruim 40 toonaangevende, creatieve bedrijven zoals webdesigners, reclamebureaus, gameontwikkelaars, architecten en uitgeverijen die met elkaar samenwerken.Groene Campus

Triple O doet zijn best ook een duurzame plek van de campus te maken. Er is onder meer geïnvesteerd in een warmte-koude opslag, zonne-energie en de groene buitenplaats. Het AVhuis, een van de panden op de campus, draagt het groenlabel van Agentschap NL, afgegeven door het ministerie van infrastructuur en milieu. 

Onestein's nieuwe stek: Het Pakhuis

We gaan de 3e verdieping van Het Pakhuis betrekken, een modern kantoorpand in loftarchitectuur en van alle gemakken voorzien. De gedeelde kantoorruimte biedt ons de mogelijkheid om de lijnen onderling kort te houden en regelmatig te brainstormen. We kunnen onze klanten in onze mooie meeting ruimten ontvangen. Daarnaast is er genoeg ruimte voor onze paperpong tafel en dartbord, en is het plafond hoog genoeg voor onze Millennium Falcon Drone. :) .

De Sleutel

Op 1 juli krijgen we de sleutel en dan zullen we stapsgewijs onze spullen over verhuizen naar Het Pakhuis.

Komende vrijdag gaan we tekenen. Een mooi moment om vast te leggen. Stay tuned!


Onestein's nieuwe adres

Het Pakhuis

Reduitlaan 45

4814 DC Breda

3e verdieping


Komende vrijdag gaan we tekenen. Een mooi moment om vast te leggen. Stay tuned!